Пазл

 

Якщо ви хочете встановити онлайн пазл на своєму сайті – сервіс Jigsaw Planet

Посиланняhttp://www.jigsawplanet.com/ 

На цьому сайті ви можете без реєстрації створити свій пазл з будь-якого зображення. Бажано виконати реєстрацію і тоді Вам буде доступний кабінет із створеними раніше Вами пазлами. Його можна збирати як на самому сайті Jigsaw Planet, так і вставити код пазла на свій сайт або блог.

Це англомовний сервіс, тому розглянемо процес створення пазла докладно. 

·         Заходимо на сторінку http://www.jigsawplanet.com/ и натискаємо зверху на  кнопку Create творити)

·         По натиску на кнопку Image – Обзор вибираємо зображення на власному компютері, на основі якого будемо створювати свій пазл

·         В полі Name вказуємо імя пазла латинськими буквами або залишаємо, як є.

·         Поле Pieces – застосовується для вибору кількості частин, з яких буде складатися пазл. Меньша кількість частин, тим вони крупніші і пазл легче (Easy), і навпаки, якщо частин багато, пазл складніший (Hard). За замовчуванням програма пропонує 35 частин.

·         Поле Shape застосовується для вибору форми фрагментів, на які буде разбито рисунок.

·         Встановлення галочки Rotation (ротація) робе пазл більш складним. Якщо галочка встановлена, то при кажному відкритті пазла, фігурки будуть перемешані.

·         Tags – необов’язкове поле, призначене для введення ключових слів, за якими інші користувачі зможуть знаходити ваш пазл, відокремлюються пропуском. Наприклад, теги для картинки з тигром: animal, tiger

Для формування пазла натискаємо кнопку Create творити).

Після цього ви перейдете на сторінку із створеним вами пазлом і вже можете переходити до його вирішення: "беріть" мишею фрагменти і "тягніть" на потрібне місце. Правий клацання миші на шматочку перевертає його.

Для установки цього пазла на свій сайт або для передачі в соціальні мережі потрібно натиснути кнопку Share і розшарити гру. Для установки на своєму сайті вибираємо Share - Вставити, після чого відкриється сторінка налаштувань розшарювання.

Приклад пазла вставленого в блог:


Популярні дописи з цього блогу

кросворд Он-лайн

Встановлення програмного забезпечення Intech 4.3

Щодо використання SELFIE у закладах освіти 2023 – 2024