проба скрайбінг

 

На даному прикладі лише змінено перший та другий слайди.


Комп’ютерний скрайбінг створюється з використанням спеціальних комп’ютерних програм або онлайнових ресурсів. При цьому скрайбер може використовувати як малюнки, які є в бібліотеці програмного середовища, так і малюнки, намальовані власноруч в спеціальних графічних редакторах або ж відскановані паперові.

Для створення комп’ютерного скрайбінгу можна використовувати наступні он-лайнові сервіси та програми:

  • GoAnimate — дозволяє перетворити презентацію на мультиплікаційний фільм. Кожен елемент має стандартні налаштування (колір, розмір) та індивідуальні (настрій персонажа, декомпозиція фону). Окрім персонажів, автор може обрати дії з ними, а також скористатися підказками по створенню скрайбінгу.
  • PowToon — вся анімація створюється від слайда до слайда. Робоча область має кнопки управління, часову шкалу, вікно попереднього перегляду, список слайдів і перемикач вибору елементів. Найбільш популярний та впізнаваний сервіс.
  • Moovly — один із найпростіших інструментів для створення анімованих презентацій, багато елементів промальовується за допомогою ручки. Цей сервіс дає можливість безкоштовно створювати необмежену кількість презентацій тривалістю близько 10 хв.
  • Sparkol VideoScribe — створений за принципом «від частинного до цілого». По завершенню роботи ви отримаєте не інтерактивну презентацію, а відео.

При виборі програми (онлайнового сервісу) звертайте увагу на формат, в якому можна буде представляти свою роботу (в ідеалі це має бути відеофайл), вартість користування сервісом (часто в безкоштовних версіях присутній товарний знак розробника) та можливість додавання своїх власних зображень (інакше всі ролики будуть схожими один на одного).

Популярні дописи з цього блогу

кросворд Он-лайн

Встановлення програмного забезпечення Intech 4.3

Щодо використання SELFIE у закладах освіти 2023 – 2024