Підбірка матеріалів для вчителя інформатики або дітей зацікавлених інформатикою

 http://planeta42.com/it/ 

IT ігри для практики та вивчення комп'ютера. Понад 80 онлайн-ігор для вивчення комп’ютерних технологій, пов’язаних з різними ІТ, комп’ютерами та інформатикою, які можна використовувати для розваги, інтерактивного навчання та іспитів. Інформаційні технології та засоби навчання інформатики. Ігри в галузі інформатики – це невеликі онлайн-ігри розміром до 1,5 МБ, які включають головоломки, мозаїки, аркадні ігри, карткові ігри та онлайн-тести з інтегрованою системою оцінювання. Ці навчальні програми містять більшість базових знань, необхідних для ефективної роботи з комп’ютером, які вивчаються на уроках інформаційних технологій та інформатики.

Потужний онлайн-редактор SVG для команд. Завдяки численним одиницям вимірювання, інструментам масштабування та вимірювання Vecta дозволяє створювати широкий спектр дивовижних діаграм з точністю до пікселів, міліметрів, сантиметрів або дюймів.

Blockly Games - це серія освітніх ігор, які навчають програмувати. Вони призначені для дітей, які не мають досвіду роботи з комп'ютерним програмуванням. Після проходження ігор гравці будуть готові використовувати звичайні текстові мови.

Getting Unstuck — це 10-модульна навчальна програма Scratch середнього рівня, яка допоможе вашим учням розвинути творчу та концептуальну вільність роботи з кодом. Навчальна програма переосмислює класну кімнату як студію дизайну: культуру навчання, в якій учні досліджують, створюють, діляться та розмірковують.

Compute It! - вебсайт для навчання дотримання вказівок. Це важко, тому що не можна довіряти своїм очам. Насправді вам потрібно ЛИШЕ слідувати вказівкам. Чудовий спосіб зрозуміти програмування!

PilasBloques - інструмент для пропедевтики програмування. Завантажуєте, встановлюєте, проходите всі завдання, встановлюєте на шкільних комп'ютерах і пропонуєте завдання для виконання учням 2-4 і 5-6 класів. Розв'язки можна зберігати жорсткому диску та завантажувати з нього.

Деякі IT ігри (84 шт):


Кібермережа P42.
Інтерактивна інформатика.

«Інтерактивна кібермережа» — це безкоштовний освітній веб-сайт, який можна використовувати для перевірки, отримання нових знань, довідки та розваг на уроках інформаційних технологій, інформатики та інформатики. Кожен урок — це маленька гра, і в усі ігри можна грати онлайн у веб-браузері безкоштовно та без реєстрації. Працюють на комп'ютерах середнього класу, планшетах і ноутбуках, з встановленим флеш плеєром. Як і всі ігри Planeta 42, після завершення ІТ-ігри отримують +1 рівень знань за кожну виграну гру. Колекційна комп'ютерна техніка ( завантажитиверсії) йде з вбудованим плеєром, але рівні не зберігаються на сайті. Зараз існує понад 36 ІТ-ігор – по одній на кожен навчальний тиждень. Підготуйтеся до початкової та середньої школи з інформатики, інформаційних технологій та інформатики за допомогою веселих навчальних ігор, придатних для електронного навчання та онлайн-класів. Безкоштовні онлайн-ігри для практики та вивчення комп’ютера.

Інформаційно-технологічні ігри поділяються на 19 категорій за типом гри та рівнем знань:
  • ІТ-головоломки – ця колекція містить різноманітні об’єкти технології перетягування, квадратні головоломки, що обертаються, із зображенням важливих частин комп’ютера чи цілих комп’ютерних систем та інші дані про цифровий світ, які можна сортувати.
  • IT Picture Tests - Ця збірка містить безкоштовні онлайн-тести, відповідями яких є лише зображення. Вони мають інтегровану систему оцінювання та дають гарну шкільну оцінку, яку можна поставити у щоденник.
  • Ігри в галузі інформатики – ця колекція містить онлайн-ігри для вивчення теоретичних знань про комп’ютери, комп’ютерну лексику та дії для комп’ютерів.
  • Комп’ютерні технологічні ігри – ця колекція містить ігри для вивчення апаратного забезпечення, інтерактивні структури та головоломки зі складання деталей.
  • Програмні ігри - Ця колекція містить усі ігри про комп’ютерні програми, ігри та використання програм.
  • Апаратні ігри - Ця колекція містить усі ігри про частини комп’ютера, периферійні пристрої, мережеву інфраструктуру тощо.
  • IT Classroom Games - Ця збірка містить інтерактивні практичні заняття для уроків комп'ютерних технологій, домашніх завдань та іспитів.
  • IT Card Games - Ця колекція містить веселі карткові ігри, в які можна грати з комбінаторними знаннями з інформатики.
  • IT Arcade Games - Ця колекція містить ігри, в які можна грати за допомогою клавіатури, і веселі предмети з інформатики.
  • ІТ-мозаїка . Ця колекція зазвичай передбачає гру з мишею та сортування ІТ-знань за кольоровими візерунками, заповнюючи порожні місця.
  • IT Grade Tests - ця колекція містить складніші тести для вищого рівня з IT. Зазвичай вони засновані на одній або кількох попередніх іграх.
  • Інформатика - У цій збірці зібрані всі ігри з предметів, які вивчаються в 9 класі з інформатики в школі.
  • IT for Kids - Ця колекція включає в себе ігри з простими знаннями про комп'ютери, де ІТ зазвичай починають вивчати в більшості цивілізованих країн.
  • IT for 7th Grade - Ця збірка містить ігри для поглибленого рівня знань з інформатики.
  • ІТ для 8 класу - Ця збірка містить більш складні ігри на знання комп'ютерних технологій.
  • ІТ для 9 класу - Ця збірка містить веселі навчальні ігри з інформатики та програмування.
  • ІТ для студентів - Ця колекція містить ігри для експертних знань про інформатику та цифрові технології.
  • Nerd Games - колекція комп'ютерних технологічних ігор для ботанів.
  • SEO Games - колекція інформаційних ігор про пошукову оптимізацію та розуміння.
Веб-сайт Cyber ​​Network включає:
  • веселі ІТ-ігри, онлайн-ІТ-ігри, безкоштовні ІТ-ігри, грати в ІТ-ігри, вивчати ІТ-ігри, розблоковані ІТ-ігри, перетягувати ІТ-ігри, освітні ігри з інформаційних технологій, навчальні ігри з інформаційних технологій, шкільні ігри з інформаційних технологій, наукові ігри з інформаційних технологій, ігри на знання інформаційних технологій, ігри-уроки інформаційних технологій, ігри на уроках інформаційних технологій, ігри-вправи з інформаційних технологій, практичні ігри з інформаційних технологій, невеликі ігри з інформаційних технологій, ІТ-онлайн-програми, ІТ-онлайн-робочі аркуші, ІТ-заходи онлайн, інтерактивні ІТ-класи, інтерактивні ІТ-уроки, інтерактивні онлайн ІТ,інтерактивні освітні ігри для ІТ, хвилина, щоб виграти ігри для ІТ, ІТ-класні ігри, ІТ-дошки знань, ІТ-малюнкові тести, ІТ-фотографії-головоломки, ІТ-настільні ігри, програмні ігри, апаратні ігри, ігри для комп’ютерних частин, ігри для ботаників, ігри з інформатики, ігри для ПК, ІТ-ігри для дітей, ІТ-ігри для дошкільнят, ІТ-ігри для студентів, ІТ-ігри для дорослих і понад 80 онлайн-ігор, пов’язаних з різними предметами ІТ, комп’ютерів та інформатики, які можна використовувати для розваги, інтерактивної освіти та обстеження.IT настільні ігри, програмне забезпечення, апаратні ігри, комп’ютерні компоненти, ігри для ботаників, інформатичні ігри, ігри для ПК, IT ігри для дітей, IT ігри для дошкільнят, IT ігри для студентів, IT ігри для дорослих і більше 80 онлайн-ігор пов’язані з різними ІТ, комп’ютерами та інформатикою, які можна використовувати для розваги, інтерактивного навчання та іспитів.IT настільні ігри, програмне забезпечення, апаратні ігри, комп’ютерні компоненти, ігри для ботаників, інформатичні ігри, ігри для ПК, IT ігри для дітей, IT ігри для дошкільнят, IT ігри для студентів, IT ігри для дорослих і більше 80 онлайн-ігор пов’язані з різними ІТ, комп’ютерами та інформатикою, які можна використовувати для розваги, інтерактивного навчання та іспитів.комп’ютери та інформатичні предмети, які можна використовувати для розваги, інтерактивного навчання та іспитів.комп’ютери та інформатичні предмети, які можна використовувати для розваги, інтерактивного навчання та іспитів.
  • Ось блог із захоплюючою колекцією інформаційних ігор .

Колекція корисних програм та ресурсів / програм

Краще для школи (Григорій Громко)  посилання 



Популярні дописи з цього блогу

кросворд Он-лайн

Встановлення програмного забезпечення Intech 4.3

Щодо використання SELFIE у закладах освіти 2023 – 2024