ПРОВЕДЕННЯ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО ВЕБІНАРУ «ВЕДЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО ЖУРНАЛУ SMART-SCHOOL ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ»

проведення науково-практичного вебінару «Ведення електронного журналу SMART-SCHOOL для вчителів закладу загальної середньої освіти»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 08.08.2022 № 707 «Про затвердження Інструкції з ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти в електронній формі» та з метою забезпечення ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти 19 січня  2024 року  кафедрою освітніх та інформаційних технологій було організовано та проведено науково-практичний  вебінар «Ведення електронного журналу SMART-SCHOOL для вчителів закладу  загальної середньої освіти».

Під час війни, попри обстріли, Миропільська громада вдосконалює організацію освітнього процесу. Одним із кроків безпечної роботи педагогічного колективу та учасників освітнього процесу: дітей та батьків, організовано роботу з електронним журналом, який автоматизує процеси ведення документації  учасниками освітнього процесу.

Під час занять були висвітлені питання роботи з програмним продуктом, продемонстровано організацію роботи та можливість вести документацію в електронній формі.

Завідувач кафедри  освітніх та інформаційних технологій Марія Антонченко, старший викладач кафедри Михайло Ніколаєнко та представник ТОВ «Розумні it-рішення» В’ячеслав Лазарєв пояснили учасникам заходу, як використовувати даний продукт, створили покрокову інструкцію,  дали відповіді на запитання учасників вебінару.

Матеріали вебінару (відеозапис) розташовано за посиланням: https://bit.ly/47DRBIs .

Плануємо плідну співпрацю у розвитку цифрової трансформації України.

  

Популярні дописи з цього блогу

кросворд Он-лайн

Встановлення програмного забезпечення Intech 4.3

Щодо використання SELFIE у закладах освіти 2023 – 2024